DESCARCA DECONT TVA PDF

Informaţiile necesare pentru realizarea aplicaţiilor client pentru consultarea registrului persoanelor care aplică plata defalcată a TVA(serviciu web sincron). taxa pe valoarea adaugata by alina_nvc in Types > School Work. – Ebook download as Excel Spreadsheet .xls), PDF File .pdf), Text declar pe proprie raspundere decont cu suma negativa de TVA denominare.

Author: Magor Dabar
Country: Dominica
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 13 October 2014
Pages: 58
PDF File Size: 19.29 Mb
ePub File Size: 3.16 Mb
ISBN: 572-7-62030-672-3
Downloads: 14952
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dusar

NET, remoting, reflection si a limbajului C ; 3 Sistemul dispune de un numar mare de rapoarte standard; de asemenea se pot modifica foarte usor rapoartele existente datorita unui instrument special descarcaa in acest scop, si anume editorul de rapoarte; Scurta descriere a functionalitatilor Clarvision 1.

Operatii de desfacere Factura client cu urmatoarele functionalitati: Instrumente de incasare Instrumente de primit de la clienti Optiunea permite inregistrarea instrumentelor de incasare primite de la clienti, cu referinta la facturile emise catre acestia, si neremise spre incasare sistemul propune facturile care sunt in sold la data inregistrarii instrumentului pentru clientul si moneda selectate.

Gestionarea persoanelor plecate din cadrul intreprinderii Definirea deducerilor de baza si a deducerilor suplimentare pentru calculul impozitului pe salariu si modificarea acestora in functie de schimbarile legislative Editor si generator de rapoarte, statistici privind personalul Configurarea structurii organizatorice a intreprinderii Configurarea datelor referitoare la angajati 32 Rapoarte Cash-flow realizat in aceasta fereastra se poate defini un numar nelimitat de rapoarte raportul se poate previzualiza, imprima, exporta in excel, trimite spre executie la job server.

Operatiuni de baza definirea posturilor pentru care se cauta personal si a destinatiei acestora, care presupune stabilirea exacta a criteriilor si subcriteriilor de selectie si recrutare, precum si a numarului de posturi disponibile si a celor ocupate gestionarea distincta a posturilor active si a celor inactive pentru care s-a facut deja selectia sau s-a renuntat din diverse motive pentru candidatii interni angajatii proprii exista posibilitatea: Albasoft reprezinta un pachet de programe care permite informatizarea activitatii economice pentru societati comerciale, cabinete de contabilitate, ONG-uri sau PFA-uri.

  BARDAGE ARCELOR PDF

Pentru a optimiza utilizarea modulului, se propune pentru primul an de functionare o structura de cash-flow de tip sistem, pe care utilizatorul o va putea modifica ulterior dupa cum doreste.

decont tva format pdf

Mentenanta corectiva curativa, paliativa reprezinta ansamblul de activitati realizate dupa defectarea mijlocului fix sau dupa degradarea functiei sale in mod neprevazut. Evolutia consumurilor pe comenzi; Evolutia consumurilor pe destinatii; Evolutia predarilor pe comenzi; Evolutia predarilor pe destinatii; Stocuri: Modificarile legislative survenite ulterior sunt usor de inglobat in sistem, precum si extinderea ulterioara a functionalitatilor la cererea expresa a utilizatorilor; utilizatorilor; Este bazat pe cele mai moderne principii arhitecturale: Graficul evolutiei stocurilor pe grupe de articole; Graficul evolutiei stocurilor in magazine; Ponderea stocurilor in magazine din total stocuri; Financiar: Reguli de contare Contarea automata a operatiilor de repartitie primara; Contarea automata a operatiilor de repartitie secundara; Contarea automata a operatiilor de inchidere de conturi; Operarea retururilor de marfa ale clientilor in moneda mandantului Descraca sau in moneda descafca diferita de RON ; Factura externa export cu urmatoarele functionalitati: Va exista un catalog general de contoare care se grupeaza in seturi de contoare, care se vor atasa echipamentelor.

Adesea interventiile de intretinere depind de indicatiile contoarelor. Preluarea avizelor de iesire in moneda mandantului RON ; Preluare comanda client pe aviz; Operarea avizelor si in alte unitati de masura decat unitatea de masura tca baza a articolului; Permite definirea mai multor tipuri de operatii, fiecare dintre acestea fiind caracterizata contabil distinct potrivit dorintei utilizatorului ; Retur de marfa client interns si tfa cu urmatoarele functionalitati: Pentru detalii despre motivele pentru care sa alegi programele Descadca, vezi: Din varianta de previzionare activa se vor citi datele in rapoarte pentru comparatii cu valorile realizate.

Forum SAGA • Vezi subiect – Decont TVA – Ian , soc care aplica TVA la incasare

Aceste informatii sunt obtinute prin parcurgerea urmatorului flux: Sistemul va lasa libertatea de a defini conturi si in afara acestui plan. Structura Programul are 3 module: Furnizori ; Clienti ; Gestiuni ; Financiar ; Decojt ; Furnizori permite culegerea facturilor si avizelor de expeditie de la furnizori interni sau externi, facturi cu taxare inversa credit conturi, ; asigura incarcarea gestiunilor cu produsele receptionate materii prime si materiale, marfuri en-gros sau en-detail descara.

  DURA-HEAT 3204 PDF

Your consent to our cookies if you continue to use this website. Date de identificare cod, denumire, index ; Date legate de caracterizarea contabila grupa articolului ; Informatii de gestiune: Politici comerciale Sistemul permite definirea listelor de preturi si atasarea acestora clientilor carora li se aplica; 17 7.

Portofoliu Descarca Stiri Contact. Cea mai importanta sarcina a mentenantei este de a asigura disponibilitatea echipamentelor pe termen lung. Configurari stabilirea criteriilor de selectie descatca recrutare de personal ex: Graficul evolutiei aprovizionarilor pe furnizori; Graficul evolutiei importurilor; Ponderea importurilor din total aprovizionari; Productie: Contabilitate ; Evidenta primara ; Salarii.

Case de marcat Datecs NOU: Odoo ERP odoo implementationFull description. Structura modulului Cash-Flow Modulul de cash-flow are urmatoarea structura in meniul Clarvision: Cererilor de oferta primite de la clienti; Ofertelor transmise clientilor in diverse monede; Functionalitati aferente: Previzionarea se poate face in moneda mandantului sau in valuta paralela.

Program de contabilitate

Comenzilor ferme primite de la clienti; Contractelor tv cu clientii; Comenzilor ferme generate descarfa baza esalonarilor de livrare aferente contractelor; Functionalitati aferente: Rapoarte Evidenta instrumente – furnizeaza informatiile necesare despre instrumentele emise sau primite, in intervalul de timp si moneda selectate, detaliate pana la nivelul facturilor la care se refera: Integrat cu modulele Aprovizionare, Desfacere, Contabilitate financiara, modulul intregeste fluxurile de trezorerie existente si gestionate prin operatiunile Casa, Banca, Diverse.

Propunerile de plati se refera la facturi, instrumente emise in contul facturilor, cont obligatii catre buget,etc. Solutia are la baza un server web si este compatibila cu dispozitivele dotate cu un browser de internet.

Bugetul de venituri si cheltuieli Bugetul de venituri si cheltuieli constituie un instrument de control al cheltuielilor si veniturilor prin compararea previziunilor cu realizarile.