DESEN TEHNIC ARHITECTURA PDF

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura. Public. · Hosted by Andreea Cioban – meditatii. Interested. Invite. clock. Sunday, January 6, at AM – Chiar dacă incepi un desen ce arată bine, cu cât mai mult desenezi, cu atât Te poți bloca în reguli matematice și de desen tehnic – poți fi. Add tags for “Desen tehnic & liber: culegere de teme pentru admiterea la facultatea de arhitectură”. Be the first. Confirm this request. You may have already.

Author: Karisar Torn
Country: Namibia
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 16 September 2007
Pages: 271
PDF File Size: 20.79 Mb
ePub File Size: 9.73 Mb
ISBN: 737-3-11908-683-2
Downloads: 64755
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudotilar

Ma descurc,talent la desen am insa la capitolul matematica fizica dau cu bata-n balta. Personal am fost foarte multumita de tehnica profului.

Si daca da semana cu geometria obisnuita din clasele gimnaziale sau trebuie invatata de la 0?? Cartea contine multe probleme rezolvate date la admitere. Acum intr-o sapt o sa incep pregatirea cu o arhitecta importanta din Brasov. Am 3 ani disponibili de pregatire ,nu-i mult dar nici putin, in care am sanse sa acumulez tot ce am nevoie pentru reusita la examen.

Intru[adik am ahitectura deja; ] in clasa a12a sh ma gandesc serios sa dau la mincu[la sectia arhitectura], dar mai serios de atat pot spune k admiterea d anul acesta m.

O seara buna si bafta la bac!

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura

Multumesc anticipat si mult succes in continuare! Gheorghiu, preda la Ion Mincu, urmeaza sa fac pregatire cu el, dar as vrea sa stiu cateva lucruri despre cum isi organizeaza pregatirea sau cati dintre cei ce fac cu el intra la Vesen. O sa va para ciudat sau poate nu ,eu am 13 ani si ma gandesc deja sa devin arhitect imi puteti da niste sugestii??

Am dat peste o carte de pregatire. Desenul pt proiectele de sistematizari. Tu cand desenezi,desenzi ce iti trece prin minte in momentul respectiv sau te uiti dupa anumite desene? Mai ramane sa-mi conving parintii ca ce vreau nu e un moft ,chiar vreau sa fac arhitectura. Iti multumesc ,jaquegrey, pentru raspuns ,nu ai facut decat arhitetcura ma motivezi si mai tare. Ma gandesc ca daca desej timpul sa treaca o sa uit elementele de baza pe care le fac la scoala.

  D4MC 5020 PDF

Acum sa ne spuna jaque daca este adevarat. Este linistit si te ajuta sa iti dezvolti latura creativa.

Pe mine cartea m-a ajutat enorm in pregatire si impreuna cu meditatiile pentru proba de desen am reusit sa devin studenta la Arhitectura. De ceva timp va urmaresc forumul si m-am decis sa va scriu. Va arat niste lucrari cu speranta ca ,poate, imi spuneti daca am sanse.

Ma intreb daca stiti pe cineva de la care as putea lua meditatii. Si as dori sa ma ajuti cu un sfat …sa imi dai exemplu de mod de pregatire. Sunt impresionat de ce ai facut…eu sunt in clasa a IX-A la un liceu foarte bun din Brasov si vreau sa merg la Mincu.

pregătire pt admitere | pregarhi

Tu,voi de fapt in ce stagiu sunteti? Arhitecturs eu arhotectura in aceiasi situatie,am tot cautat pareri si pareri. Poate tinem legatura avand in vedere ca amandoua suntem in clase terminale si vrem la arhitectura. Hmmm cred ca m-as descurca. Si numai pe baza lor sa pot lua examnul ca de meditatii nu am bani.

Sper ca va voi avea aproape in tot acest timp si ca vor mai venii in familia aceasta a forumistilor si mai multi pasionati de aceasta ARTA. Notiuni generale de desen 2. Vreau sa ma apuc de meditatii sidesi stiu k altii fac inca din cls aXI-a cred k ma pot ridik la nivelul lor cu ajutorul unui prof bun. Buna ideea cu blogul, apreciez mult faptul ca mai sunt persoane care au rabdare cu elevi curiosi ca noi, care vor sa intre la arhitecura; in fine, arhitecfura stiu cat de decisiv o sa fie raspunsul tau la urmatoarea mea intrebare, dar am impresia ca cu xesen aflu mai multe pareri cu atat ma simt mai in siguranta, dintr-un anumit punct de vedere… cazul meu e mai special… sunt deja clasa aa, si dupa mai multe ezitari din clasa a 7-a desrn sa devin arhitectdar pe parcurs am tot ezitat, pentru ca parintii considerau asta un moft am revenit la ideea de a da la arhitecura… crezi ca ar fi timp sa ma pregatesc?

  CONTROLES Y AUTOMATISMOS ELECTRICOS LUIS FLOWER LEIVA PDF

Tot ce trebuie sa faci este sa te tii de programul pe care ti-l da. Am citit pe un forum atat de multe chestii incat m-au dat peste cap,in sensul k m-au ambitionat mai tare.

Iti spun de acuma ca nu ai la ce sa te astepti de la desene dar pt inceput eu zic ca sunt bune. Poate o sa sune ciudat ,dar cred ca sunt multe persoane care imi seamana Asa ca, iata povestea mea: La noi nu se face scoala mai deloc,insa din cand in cand lucram in autocad,la care imi dau si atestatul.

Felicitari si mult succes in continuare. Va spun eu cum este: Astazi am vrut sa vad daca pot sa ma descurc la desnatul caselor si am desenat 2 tipuri de case si daca vrei si daca ai tim le arhtiectura poza si ti le trimit pe mail numai daca vrei si daca ai timp si sa-mi spui parerea ta.

Sau dau la anul si intre timp fac meditatii. As vrea sa te intreb daca imi poti da cateva informatii despre arh. Si eu vreau sa ma apuc de meditatii si am citit de un domn profesor nitulescu,care a primit numai laude de bine.

In plus, este o placere sa il auzi vorbind atat de multe despre lucrurile pe care le stie atat de bine. Sunt clasa a a si vreau sa ma apuc de pregatire la Bucuresti.

Stiu ca nu ai idee ce contine cartea,dar e destul de cuprinzatoare…cca de pagini cu 3 capitole: Mi s-a spus sa incep pregatirea pentru arhitectura.

Acum fiind mai mare imi doresc sa urmez facultatea de arhitectura. Eu sunt din Targu Mures. Multumesc ca ti-ai pierdut timpul cu mine: