GRAIUL MARTIRILOR PDF

Graiul Martirilor Crestini Din Primele Secole – Download as PDF File .pdf) or read online. Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici. Graiul martirilor crestini din primele secole. by: Petru Popovici (author). Edition language: Romanian. Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare. 10 Septembrie Viorel Varga. „Venirea noastra la aceasta comemorare nu trebuie.

Author: Faular Nisho
Country: China
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 16 June 2014
Pages: 172
PDF File Size: 15.32 Mb
ePub File Size: 6.27 Mb
ISBN: 853-5-44829-421-5
Downloads: 52983
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akigul

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare

Sunteti responsabili de cuvintele folosite in comentariile de la ora 9,49 respectiv 10, Majoritatea trusturilor de martirillor ,radio si televiziune sunt controlate de cozile de topor care au sarcina sa distruga ce a mai ramas din morala ,credinta respectiv spiritualitatea romaneasca. Istoria trebuieste invatata asa cum a fost,nu masluita de interese. Nu vedeti ce tupeu au. Ar trebui sa fie de varsta lui Visinescu. Oare dintre autorii masacrului, n-a ramas nimeni in viata.

El, saracu, treieste in poate cea mai frumoasa comuna din Salaj, comuna Crasna, spre dilema lui, condusa de un primar graijl – pai daca nu ar fi ipocrit, s-ar fi mutat, imobilele din Crasna sunt la pret bun, ar fi avut bani pentru a se muta altundeva, de ce sa nu, poate chiar la Treznea Nivelul de trai masurat in lungimea conductei de gaze arata ca Salajul si Zalaul sunt printre sarmanii tarii si sunt sarantocii Transilvaniei.

Asta isi aminteste lelea Veronica in acest 9 septembrie al anuluicand inca se mai fac auzite voci revizioniste si revansardiste. O tara care nu combate coruptia eficient involueaza; iar la noi partidul la putere se zbate sa o favorizeze. Managerul Spitalului Judetean, Liliana Neaga, si-a dat demisia. Tiberiu Marc castiga procesul impotriva lui Tiberiu Marc si trebuie sa-si dea niste bani din bugetul judetului Salaj.

  LIBRO EL ASESINATO DE ROGER ACKROYD PDF

Consilierii locali PSD aduc bezna in Surduc. Pietate pentru memoria lor! Varsta avansata va aduce mai aproape de dr.

Manipularea a ajuns intr-un stadiu prea periculos pentru a nu lua o pozitie. Doar in inchipuirea autorului.

Voi ce faceti,ce-ati facut!? Ne-am refugiat la Ploiesti, la o sora a mamei, pentru ca in Treznea nu mai aveam nimic. Cred, ca oamenii ca varga nu prea mai au interes in randul romanilor.

Ce ne puteti spune de fata popii din Treznea anilor ? Dupa aceste comentarii cred ca te simti foarte bine Daca ai avea bun simti ar trebui sa te muti undeva intr-un coltisor unde nu gasesti nici un yraiul Rusine!! Politia salajeana n-a deslusit nimic din misterul disparitiei lui Tudor Niream.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare – Graiul Salajului

Ai o stire sau o fotografie de interes? Preferabil sa vizitati azilul de batrani din Boghis – si ramineti acolo ca presedinte onorific pe viata.

O salajeanca a visat sa zboare, acum ridica zi de zi pana la cer un elicopter de lupta de patru grxiul. Atunci, cum explicati ca parintii dvs si dvs personal ati supravietuit? Aruncam cu milioanele in groapa de gunoi de la Dobrin mai ceva ca manelistii.

Chiar si dupa 73 de ani, amintirile inca dor. Adica noi romini sa toleram si ei nu ne tolereaza. Tiberiu Marc – luat la rost de un deputat USR pentru intarzierea nejustificata cu reabilitarea drumului judetean C.

  DECADENCE MANDCHOUE PDF

Potrivit primarului de Ip, Markus Lazlo, anul acesta comemorarea va incepe la orele Cam diferite comentariile fata de acelasi articol anul trecut Chis Bogdan este noul procuror sef la Parchetul Tribunalului Salaj. Consiliul Judetean Salaj parca-i o biserica, colecteaza cat de mult si redistribuie cat de putin.

Decenta v-ar obliga la tacere, domnule tovarase dr. Era la lucrul campului cu mama sa si cei cinci frati. Si-au dat seama romanii cu nu ungurii sunt bau-bau in tara asta, si defapt nici gralul din Romania nu vor nicidecum unirea cu Ungaria, dar vor dezlipirea de Bucurestiul Nu aveti nici rusine nici obraz ce-i de la 12, Si o sa doara inca mult, peste generatii si generatii.

Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici • BookLikes

S-a facut genocid in economie,educatie,cultura,sanatate,a mai ramas Credinta care mai sustine Neamul. Unii incearca din rasputeri sa transforme antiromanismul in genocid.

Comemorarea tragicelor evenimente de la Ip este programata in fiecare an de ziua Inaltarii Sfintei Cruci, adica pe 14 septembrie. Mai sta traiul Ambrozie ce mai sta pe ganduri, apoi parca isi ia inima in dinti si zice: A fost doar o festivitate decenta, fara nicio amintire infioratoare. Poate suntem noi prosti ca il citim Versurile din popor spun: Acasa a ramas doar tatal sau care era bolnav.