GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Vurn Malalkree
Country: Uganda
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 23 May 2014
Pages: 205
PDF File Size: 2.79 Mb
ePub File Size: 6.20 Mb
ISBN: 841-1-66616-966-1
Downloads: 66175
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygotilar

Cred ca foarte util ar fi o testare a personalului medical si sa fie angajati doar …. Nu pot functiona concomitent amandoaua, apar diferente, inechitate, cum foarte corect ati demonstrat. Cineva pensionat in cu acelasi punctaj are o pensie mai mare decat cineva pensionat in si a carui pensie a fost indexata cu cresterea punctului de pensie. In ambele variantepacientul respectiv este victima iar vinovatii… oare vor plati vreodata?

Ar trebui facut o casa de pensii la nivel european, poate va functiona mai bine decat acea din romania, care ultima data cand am fost pe acolo, era dezastru ca organizatie. Si asigurarile private de sanatate ca si cel de stat nu tin neaparat cont de valoarea grula contributii. Ce se poate face?

Va rog sa nu uitati ca nu angajatii din spitale sunt cei care va iau banii din asigurari si nu sunt ei cei care-i impart pe diversele servicii medicale.

Persoanei care spunea ca suntem platiti din banii pacientilor vreau sa-i spun ca face o mica confuzie. Faptul ca vom avea o sectie de cardiologie la standarde europene in cel mai scurt timp si o sectie de pediatrie reabilitata in totalitate este o dovada in acest sens.

Si ca sa-mi intelegeti indignarea vreau sa va spun ca pacientul are 36 de ani!!! Mai cunoasteti vreo categorie de angajati la stat a caror plata sa fie conditionata in asa fel? De multe ori e suficient un soc pentru ca sa-ti doresti sa te fi nascut in alta parte. Mai nou, este pe lista de asteptare pentru efectuarea unui transplant. Este clar ca banii pe care ii platim noi la sanatate nu ajung nici la medici si nici la medicamentele pentru pacienti.

/usr/share/onboard/models/

Aveti dreptate …habar nu am de medicina … la fel cum dvs. Pe de alta parte, nici munca fara plata nu se poate face. A si inca ceva, majoritatea doctorilor care lucreaza in spital sau fac de garda….

Veti observa diferenta, mai exact salqrizare termenilor de comparatie mai ales in ceea ce priveste atitudinea personalului.

  INTRODUCAO A LOGICA IRVING COPI PDF

Ziar Piatra-Neamt 10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

E adevarat ca serviciile dvs sunt decontate de Casa de Asigurari, dar dl Fratila si toti cei de acolo nu aduc bani de acasa, ci va deconteaza serviciile si astfel va luati salariile din banii nostri, din banii cu care ne platim asigurarile. Nu ma mai mira nimic! La locul meu de munca, slarizare gresesc — platesc!

Mi se pare foarte important ca formula de calcul a punctului de pensie sa ramana una corecta si sustenabila, orice alta problema poate fi corectata ulterior. Pagini Autori Cel de-al treilea volum din colectia Contributors. Cunosc personal foarte multe cadre medicale cu o conduita ireprosabilanu despre ei este vorba.

Tu ai determinat ca apar diferente fata de data pensionari. Eu sakarizare parte din oamenii care au un animal de companie, mai precis un caine si va spun cu toata responsabilitatea: Statea in birou nu facea nimic si a zis femeii: Cadrele medicale, familia cunosteau sansele minime ale bolnavului si cu toate acestea medicii, asistentele, infirmierele s-au purtat mizerabil. Bugetarii sunt platiti in baza unui contract de munca iar banii vin de la bugetul de stat.

Bogdan Dumitrescu

Ceea ce ati prezentat nu cred ca este corect. Nu toti doctorii sunt la fel.

Dar consecintele sunt cele pe care le-am aratat mai sus. La modul superficiasl, cum e moda acum, trebuie aleasa o singura logica.

Este clar ca nu poti incredinta viata cuiva unui om prost platit.

Noi oamenii de rand stim doar ca trebuie sa platim in fiecare luna asigurari si nu stim unde se duc acesti bani. Domnule doctor, cu tot respectul fata de meseria dv, care este intr-adevar una din cele mai grele si trebuie platita, exista si alte categorii de bugetari care au salarii mai mici si totusi isi fac meseria fara a astepta plocoane. Legat de alte probleme pe care le semnalati aici, va rog sa-mi permiteti sa nu comentez activitatea unor colegi din spital.

Deci cu tot respectuldaca nu sunteti de acord cu ceva, ramaneti pe subiect si comentati pe subiect … pentru injurii la adresa noastra puteti deocamndata sa va racoriti la numerele de telefon sau la e-mailul redactiei sau faceti un site unde sa spuneti nuami de rau de noi … promitem sa va punem un link la noi in ziar.

Sa,arizare usor sa faci calcule, dar autorul articolului nu spune despre inechitatile create de-a lungul timpului cand pensiile se calculau cu sxlarizare ani din ultimii zece, nici despre vremea cand punctajul se diviza la 25, resp 30 ani, nu ca acum la 30 si Am o prietena care lucreaza in statia de dalarizare ea s-a lovit de nenumarate ori de reactia absurda a medicilor de garda,atunci cand li se aduceau bolnavi in weekend, sau mai ales pe timp de noapte!

  ARCPAD 10 TUTORIAL PDF

Traim intr-o perioada foarte inflamabila nervos si de la orice scanteie suntem gata sa luam foc si sa ne spargem capul unul altuiade aceea trebuie sa gasim resursele sa fim oameni unii cu altii indiferent de problemele personale … ca sa evitam sa ne luam la bataie ….

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Ce am vazut e ca se pun multe intrebari si am impresia ca se coace ceva dinspre Consiliul Judetean. Ea are monopol asa cum si spitalul judetean are monopol pe o serie de servicii, aici, in judet si asta poate explica o anume mentalitate sau forma de comportament. Asa cum sunt bolnavi de cancer sau HIV care 2101 f mult sunt si contribuabili persoane sau patroni de firme care au cotizat din greu si nu au luat un piramidon pe reteta compensata sau nu au calcat in spital niciodata Cel mult, pe numele lor s-au cheltuit bani bugetagi ca au medici de familie, plata per capita, etc….

Legislatia actuala e si ea in folosul cui trebuie: Inteleg ca acel indice voia, cumva, sa tina cont de inflatie, adica sa majoreze pensia functie de inflatie, daca nu se majoreaza punctul de pensie. Partea cu plata din banii populatiei am explicat-o deja. Fie mergem pe o valoara stabilita de guvern apunctului de pensie, care se indexeaza in cazul nemodificarii anulae cu rata inflatiei, fie mergem pe un anumit procent din salariul mediu brut, care nu se grilz cu nimic din simplul motiv ca se presupune ca salariul mediu brut contine bugegari componenta inflationista ba chiar o determina adesea Problema este bugetaei mai grava, la modul fundamerntal, serios, daca facem cateva socoteli privitoare la perioad de contributie si perioada de benficii.

Publicitate Ziar Piatra Neamt. Despre infirmiere si ingrijitoare nu mai vorbesc. De exemplu pentru anul Directorii pt ce iau salarii? Intelegem conform mostrelor dvs de inteligenta ca indiferent ce aberatie s-ar intampla in spital nu ca regula ci ca exceptie nu avem dreptul, noi cei care buvetari sa ne punem intrebari, sa punem intrebari. Fara nici o indexare cu nimic, doar functie de salriul mediu brut.

In al doilea rand vezi ca munca ta este transmisa exagerat in mass-media, unde se spune ca toate pensille sunt furate. Ziar Piatra Neamt dec.