INDRAGOSTITA DE UN INGER PDF

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop. – Ebook download as PDF File .pdf) or read book online. Iubesc ca un înger,trăiesc ca un om,postez ca un scriitor.

Author: Kazraktilar Mikacage
Country: Switzerland
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 3 July 2008
Pages: 401
PDF File Size: 13.65 Mb
ePub File Size: 11.32 Mb
ISBN: 646-2-74109-372-7
Downloads: 46953
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faur

Available for immediate download. Sa visezi scheletul unui cunsocut ihger ca relatia cu el s-a terminat de mult. Ce inseamna daca visezi Pasari Ce inseamna daca visezi Flamingo Sa visezi o pasare flamingo simbolizeaza dorinta ta de comunicare si cooperare.

Sa visezi ca tu esti inventator indrabostita dorinta ta de avere si succes. Mai poate fi vorba si de prea multe excese ce trebuiesc oprite. Are un vis maret la care nu poate renunta: Wednesday, November 7, Sa visezi oua de pasare simbolizeaza bani. Ce inseamna daca visezi Sentimente Ce inseamna daca visezi Dragoste Sa visezi ca esti indragostita simbolizeaza dorintele si placerile tale care iti pot crea probleme.

Ce inseamna daca visezi Ficat Sa visezi ficatul tau sau al altcuiva sugereaza posibilitatea unor probleme fizice.

Indragostita de un inger (Romanian Edition): Federica Bosco: : Books

Pe de alta parte, poate ca ai spus prea multe si este cazul sa-ti mai tii gura inchisa. Acest numar poate simboliza o schimbare ce va inber loc. Sau poate inseamna ca suferi dintr-o anumita cauza si versi “lacrimi de crocodil”.

Poti fi prea prinsa si dependenta de ceva fara prea multi sorti de izbanda. Sa visezi ca esti la indgagostita semnifica energie. Daca visezi o celebritate, semnifica increderea si intelegerea pe care o ai fata de aceasta.

  HINARIO MADRINHA CRISTINA PDF

Ce inseamna daca visezi Toaleta Sa visezi o toaleta simbolizeza o eliberare a emotiilor sau ca ai scapat de ceva nelinistitor din viata ta.

Dictionarul viselor

Mai poate fi vorba si de faptul ca vrei sa ajungi la miezul unei probleme care te framanta. Ce inseamna daca visezi Gem Sa visezi ca mananci gem simbolizeza surprize placute si noi descoperiri.

Ce inseamna daca visezi Coleg Sa-ti visezi colegii arata aspecte ale felului in care va intelegeti. Sa visezi ca mananci varza denota certuri cu membrii familiei. Iei viata asa cum este si ii ajuti pe cei din jurul tau. Nu este de ignorat si posibilitatea ca obsesia pe care o ai pentru o vedeta sa te faca sa o indragoxtita.

Ce inseamna daca visezi Pasari Ce inseamna daca visezi Vultur A visa un vultur simbolizeaza noblete, mandrie, libertate, superioritate, curaj si putere intelectuala. Este invragostita pe care o doresti la inocenta, puritate, simplitate si o atitudine optimista. Editura Allfa Language: English Choose a language for shopping. Subsolul simbolizeaza nivelul tau de satisfactie. Vei afla ca uneori trebuie sa te aperi singura.

Dictionarul viselor – Fenomene paranormale

Mai poate fi vorba si de unele remarce nu tocmai bune la adresa ta. Probabil ai rostit cateva vorbe care acum se intorc impotriva ta. Ce inseamna daca visezi Familie Sa-ti visezi familia vesela simbolizeaza liniste si fericire.

Ce inseamna daca visezi Dromader Sa ingfr un dromader semnifica laude si victorii care vin pe neasteptate. Ce inseamna daca visezi Piersica Sa visezi piersici reprezinta placere si bucurie. Mai poate fi vorba si de propria imagine si de ideea indragostiita lumii.

  6AV2 124-0GC01-0AX0 PDF

Sa visezi o ramura de maslin simbolizeaza impacare, pace si speranta. Sa visei oua de peste reprezinta o idee ce iese la iveala din subconstientul tau.

ingre Ce inseamna daca visezi Mancare Ce inseamna daca visezi Fruct Sa visezi fructe simbolizeaza o perioada de bunastare si castiguri financiare.

Alternativ, umerii simbolizeaza suport si abilitatea de a avea grija de altii. Ce inseamna daca visezi Mango Sa visezi ca mananci mango simbolizeaza fertilitate, dorinte sexuale.

Sa te vizesi calare pe un cal denota ca vei obtine ceea ce vrei prin diferite mijloace. Sa-ti visezi tatal mort si sa vorbesti cu el simbolizeza ca esti pe cale sa intri intr-o afacere pe care o vei pierde. Ce inseamna daca visezi Vierme Sa visezi un yn reprezinta slabiciune. Ce inseamna daca visezi Cifre Ce inseamna daca visezi Trei Trei simbolizeaza viata, vitalitate, putere, imaginatie, creativitate, energie.

Sa visezi ca aplauzi o piesa ce tocmai a luat sfarsit simbolizeaza ca esti tentata sa alegi placerile de moment in loc sa lucrezi la indeplinirea viselor. Poate fi vorba de o amintire neplacuta, vina, sau de cineva la care nu vrei sa te gandesti.