INTELIGENTA ROMANTICA PDF

Descopera cum poti sa folosesti Inteligenta Emotionala ca sa obtii .. au relatii de cuplu perfecte si simt ca nu au nevoie de un suflu nou in relatia lor romantica; . It’s the Wiccan symbol of feminine power. Ma simțeam romantica, inteligenta, feminina. He made me feel romantic intelligent, feminine. Era plină de energie . Imprevizibila, simtul umorului, inteligenta, sociabila, romantica,. Purpose of the contact. Correspondence, Friendship, Serious relationship. Advertisements.

Author: Tautaxe Faem
Country: Monaco
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 26 January 2016
Pages: 448
PDF File Size: 1.39 Mb
ePub File Size: 4.51 Mb
ISBN: 484-1-16844-126-2
Downloads: 86595
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kalkree

See examples translated by girlish 4 examples with alignment. De banii pe care ii faci nu apuci sa te bucuri, de relatiile pe care le construiesti si crezi ca ti le doresti nu apuci sa te bucuri…. Am reusit si eu sa parcurg cele 20 de lectii, tin zilnic jurnalul, am facut arhipeleagul emotional, mi-am stabilit obiectivele si dupa doar trei saptamani am reusit sa inteleg ca multe suferinte provocate de-a lungul timpului de oamenii din jur s-au intamplat pentru ca eu am luat experientele negative cu cei din jur ca pe un afront personal.

In cursul de certificare se regaseste, insa, doar o foarte mica parte din tot ceea ce cuprinde Back to yourself.

Vei putea sa il accesezi cand simti ca vrei sa reiei diverse informatii, chiar daca vor rmoantica trecut cele 5 luni, cat dureaza procesul Back to yourself. Si, cel mai important, poate fi aplicat pe parcursul celor 5 luni de curs, nu doar dupa absolvirea cursului. Te vei cunoaste si intelege pe tine, ai sa descoperi de ce faci ce faci si de ce nu faci, ce nu faci. Descoperi care esti diferenta matematica intre o viziune pesimista si una optimista si cum sa mentii o stare optimista.

Tot ce ai de facut este sa te inscrii. Pe scurt, Back to yourself este o combinatie intre dezvoltare personala si … suflet.

feminina – Translation into English – examples Romanian | Reverso Context

Si inveti cum sa iti dezvolti capacitatea sa iti modelezi reactiile, intellgenta si comportamentul, ca sa ai starea cea mai potrivita in fiecare situatie. Felul in care iei deciziile este punctul de plecare din care pornesc consecintele acestora. Aceia care au muncit sa atinga diferite obiective, sa aiba partenerul ideal, sa aiba corpul perfect, doar pentru ca, atunci cand au ajuns acolo, sa isi dea seama ca nu e suficient?

  BREVENT FLEGERE PISTE MAP PDF

Cel mai complex program de dezvoltare a Inteligentei Emotionale. Descoperi cum sa iti schimbi starea la vointa. I’ve been trying to get a female voice in the ro,antica, anyway.

De la Director Economic la Coach de Inteligenta Emotionala

Acest program mi-a fost si imi va fi de un real folos. Este cursul pentru tine? In ultimii 20 de ani, Zoltan a investit mii de Euro in toate cursurile care l-au ajutat sa ajunga unde este acum.

Le vrem pe toate. Frici pe care le verbalizezi, dar nu te-ai intrebat nicicand de unde sunt.

Acele romnatica care au deja o experienta de viata, au trait diverse experiente, au intalnit provocari pe parcus si au observat ca dau de niste blocaje, iar si iar. Descopera cum poti sa folosesti Inteligenta Emotionala ca sa obtii performanta in cariera, sa dezvolti relatii armonioase cu romantiac dragi tie si sa traiesti constient.

Abecedarul emotional este abilitatea care te va ajuta sa iti identifici propriile emotii si stari. Modul 1 Introducere in sfera Inteligentei Emotionale Vei primi informatiile necesare ca sa intelegi despre ce va fi acest intreg proces si, cel mai important, vei invata ce este dincolo de suprafata starilor emotionale. Vei avea un cont al tau, securizat, in care vei avea acces in baza unui username si a unei parole. Dar aceasta stare nu face decat sa iroseasca esenta a cine esti.

Da, am primit asemenea mesaje de la persoane care si-ar fi dorit sa il fi parcurs acum cativa ani, ca sa evite sa treaca prin provocari aparent puternice, dar despre care au inteles ca puteau fi gestionate cu mult mai multa inteligenta emotionala.

  BROTBACKOFEN BAUANLEITUNG PDF

Si le vrem acum. Schimbarea pe care eu o sesizez fata de acum 5 luni este la nivel relational: Back to yourself poate fi procesul care iti transforma viata. Florentina Buzatu Cursant Back to yourself. Sa te cunosti pe tine este un proces. I mean, I want to stay feminine. Ai sa fii mai motivatai sa fii mai relaxat si vei lua viata mai usor, dar cu mai mari performante. Mai tarziu, e normal ca ai tai copii, adulti deja, sa fie nemultumiti de felul tau de a fi si de faptul ca tu alegi sa inteligneta te schimbi.

Modul 9 Empatia Modulul cuprinde informatii ce te ajuta sa intelegi ce este empatia si sa inveti cum sa te conectezi la capacitatea innascuta a creierului de a-i citi pe ceilalti.

Camelia Dehelean – Google+

Vei deveni parte dintr-o comunitate care discuta si impartaseste experiente prin: Poti alege sa platesti cursul in rate, timp de 5 luni. Prin ceea ce cuprinde, cursul te va ajuta sa intelegi rational lumea emotiilor. Iar cand a aflat de Inteligenta Emotionala si-a dat seama ca acesta este conceptul care le aduna pe toate celelalte la un loc: Evident, cand a dezvoltat acest curs, a folosit acelasi stil de gandire: Vei deveni parte dintr-o comunitate care discuta si impartaseste experiente prin:.

Vei avea sansa sa analizezi tabloul general conturat dupa o munca intensa de 21 de saptamani, ai sa primesti detalii suplimentare care romantida te ajute sa sedimentezi informatiile si schimbarile pe care procesul le va fi produs, deja, in viata ta. Iti prezentam Back to yourself — cel mai complex proces de dezvoltare a inteligentei emotionale.