JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Tojagor Faelmaran
Country: Azerbaijan
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 9 June 2016
Pages: 55
PDF File Size: 16.62 Mb
ePub File Size: 18.28 Mb
ISBN: 454-3-67610-668-4
Downloads: 55241
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nihn

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Specijalizovao se za provale u stanove, prodavnice, firme U ovom gradu na Moravi nema pojedinaca koji se bave kriminalom. Remember me Forgot password? Izvesni Branislav i Milun stavljeni su u kategoriju onih koji se ne gade ni od jednog kriminalnog posla. Za razliku od ove trojke, izvesni Emilijano, Aleksandar i Nemanja poznati su policiji kao nasilnici i ubice. Robu odnose u Crnu Goru i prodaju.

Za razliku od Novog Sada, u Kragujevcu kao da nema privrednog kriminala. Prethodno falsifikuju sve potrebne papire, a vozila su, po pravilu, u zemljama iz kojih su ukradena – skinuta sa osiguranja. Pored toga uzeli su u zakup kockarnicu i bazen na Zlatiboru, postali suvlasnici lokala NJihova policijska karakteristika glasi: We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Izuzetno je bogat i trenutno poseduje nekoliko lokala.

  AYDNLATLM ONAM PDF

Obijaju prodavnice, magacine, stanove i vozila. Cena je bila Borba za prostor i nove poslove nastavljena je i dalje.

U njima organizuje i trgovinu belim robljem. Gotovo svi drogu, osim po Jugoslaviji, rasturaju i u zemljama zapadne Evrope.

Mafija – PDF Free Download

Navodno, nedostaju materijalni dokazi da bi se krivci priveli ruci pravde. To se najbolje vidi na primeru Beograda. Vrlo su agresivni, drski i bezobzirni. Registrovani su i kao narkomani.

Preko svojih veza devojke kupuje u Moldaviji, Rusiji i Rumuniji. Trgovinom belim robljem, ali i automobilima bavi se izvesni LJubomir i njegov kompanjon Milivoje.

Jasna Babić – Zagrebačka Download – Link 4share

Za njima je raspisana centralna poternica. Glavni razlog ovih krvavih borbi je primat i teritorija za kriminalne poslove. Your consent to our cookies if you continue to use this website. I na teritoriji Vranja oformljene su tri kriminalne grupe. U tom poslu imali su velikog saradanika iz Batajnice. Isti poslovi nalaze se i u opisu radnog mesta izvesnog Ivana. zqgrebacka

Ovom poslednjem, specijalnost su poreske utaje, prevare i falsifikovanje isprava. Naravno, malo se toga vodi na njihova imena. NJihova specijalnost je registrovanje kradenih vozila na falsifikovanu dokumentaciju, koja je nabavljena u inostranstvu. Kao nasilnici, u valjevskom kraju poznati su Predrag i Darko. Medicinska mafija jansa GSPL. Prvo mesto pripalo je jednoj dami. Gaborov je pre izvesnog vremena likvidiran u svom automobilu.